Wellis kád vélemények

Elegancia, harmónia, egyedi stílusú formavilág. A hozzánk betérő vásárlók ezeket a jelzőket használják, mikor a Wellis kádakról kérdezzük őket. Sokan nem is gondolnák, hogy eme név mögött egy magyar gyártó áll.


Cersanit kád vélemények

Minőség, letisztult formavilág, megfizethető árkategória. A vásárlóink ezeket a jelzőket szokták használni, mikor a Cersanit akrilkádakról kérdezzük őket. Mielőtt részletesebben megismertetnénk Önt a fogyasztói véleményekkel, néhány érdekességet szeretnénk megosztani a gyártóról.


M-Acryl kád vélemények

Mikor a Kádvarázs jászberényi út 29. szám alatti fürdőszoba szakáruházba úgy lép be valaki, hogy M-Acryl kádat szeretne venni, akkor már sejtjük, hogy utána nézett a gyártónak és a komplex termékpalettának. Mielőtt megismernénk a vásárlói véleményeket, néhány érdekes információt szeretnénk megosztani Önnel kedves olvasó a gyártóról.


Milyen kádat vásároljak fürdőszobámba?

Mikor elérkezik a fürdőszoba felújítás ideje, az emberek többségében felmerül a címben olvasható kérdés: ” Milyen kádat vásároljak fürdőszobámba?”. Az elkövetkezendő néhány sorban útmutatót nyújtunk a kádak varázslatos világába. Ön kedves olvasó, mire a cikk végére ér tisztában lesz azzal, hogy milyen kádtípusok léteznek ma és milyen előnyökkel, esetleg hátrányokkal rendelkeznek ezek a fürdőkádak.


Ravak kád vélemények

Minőség, csodás design, nagyszerű forma. Nagyjából ezeket a jelzőket szokták mondani a vásárlók, mikor a Ravak akrilkádakról kérdezzük őket. De ne rohanjunk ennyire előre. Mielőtt részletesebben ismertetnénk a vásárlói véleményeket, néhány gondolat a cégről.


Miért válasszunk Ravak kádat a fürdőszobánkba?

ravakElőször is egy rövid bemutatással kezdeném. 

Ravak Rt.-t 1991-ben alapította a Vareska és Kreysa család. Jelenleg is ők irányítják a vállalatot. A vállalkozást zuhanytálcák és zuhanykabinok gyártásával kezdték. 1996-ban indították el  a külföldi terjeszkedését és ma már több mint 50 országba exportálnak. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb fürdőszobai termék gyártója lett. A Ravak több bejegyzett egyedi technológiai megoldás és gyártási folyamat kifejlesztője. A Ravak -nak saját tervező gárdája van, akik biztosítják, hogy a termékek mindig eléggé praktikusak, megbízhatóak és szépek legyenek. A jó design alapja az ízléses kivitelezés.