Gyakran ismételt kérdések fürdőkád vásárláskor?

A Kádvarázs jászberényi út 29. szám alatt található fürdőszoba szakboltjában jelentős számú érdeklődő fordul meg naponta. Kérdések sokasága fogalmazódik meg bennünk, mikor kádat szeretnének vásárolni. Találkozunk olyan kérdésekkel, ami szinte mindenkitől elhangzik. Ezek közül most kiválasztottunk tízet, amit meg is válaszolunk.


Wellis kád vélemények

Elegancia, harmónia, egyedi stílusú formavilág. A hozzánk betérő vásárlók ezeket a jelzőket használják, mikor a Wellis kádakról kérdezzük őket. Sokan nem is gondolnák, hogy eme név mögött egy magyar gyártó áll.


Cersanit kád vélemények

Minőség, letisztult formavilág, megfizethető árkategória. A vásárlóink ezeket a jelzőket szokták használni, mikor a Cersanit akrilkádakról kérdezzük őket. Mielőtt részletesebben megismertetnénk Önt a fogyasztói véleményekkel, néhány érdekességet szeretnénk megosztani a gyártóról.


M-Acryl kád vélemények

Mikor a Kádvarázs jászberényi út 29. szám alatti fürdőszoba szakáruházba úgy lép be valaki, hogy M-Acryl kádat szeretne venni, akkor már sejtjük, hogy utána nézett a gyártónak és a komplex termékpalettának. Mielőtt megismernénk a vásárlói véleményeket, néhány érdekes információt szeretnénk megosztani Önnel kedves olvasó a gyártóról.


Milyen kádat vásároljak fürdőszobámba?

Mikor elérkezik a fürdőszoba felújítás ideje, az emberek többségében felmerül a címben olvasható kérdés: ” Milyen kádat vásároljak fürdőszobámba?”. Az elkövetkezendő néhány sorban útmutatót nyújtunk a kádak varázslatos világába. Ön kedves olvasó, mire a cikk végére ér tisztában lesz azzal, hogy milyen kádtípusok léteznek ma és milyen előnyökkel, esetleg hátrányokkal rendelkeznek ezek a fürdőkádak.


Ravak kád vélemények

Minőség, csodás design, nagyszerű forma. Nagyjából ezeket a jelzőket szokták mondani a vásárlók, mikor a Ravak akrilkádakról kérdezzük őket. De ne rohanjunk ennyire előre. Mielőtt részletesebben ismertetnénk a vásárlói véleményeket, néhány gondolat a cégről.


Miért válasszunk Ravak kádat a fürdőszobánkba?

ravakElőször is egy rövid bemutatással kezdeném. 

Ravak Rt.-t 1991-ben alapította a Vareska és Kreysa család. Jelenleg is ők irányítják a vállalatot. A vállalkozást zuhanytálcák és zuhanykabinok gyártásával kezdték. 1996-ban indították el  a külföldi terjeszkedését és ma már több mint 50 országba exportálnak. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb fürdőszobai termék gyártója lett. A Ravak több bejegyzett egyedi technológiai megoldás és gyártási folyamat kifejlesztője. A Ravak -nak saját tervező gárdája van, akik biztosítják, hogy a termékek mindig eléggé praktikusak, megbízhatóak és szépek legyenek. A jó design alapja az ízléses kivitelezés.