Minőség, letisztult formavilág, megfizethető árkategória. A vásárlóink ezeket a jelzőket szokták használni, mikor a Cersanit akrilkádakról kérdezzük őket. Mielőtt részletesebben megismertetnénk Önt a fogyasztói véleményekkel, néhány érdekességet szeretnénk megosztani a gyártóról.

Cersanit: kádak, fürdőszoba bútorok, szaniterek, járólapok, burkolatok

A lengyel érdekeltségbe tartozó Cersanit vállalat fürdőszoba felszerelések gyártására szakosodott. Széles termékpalettájának segítségével felújíthatjuk belőle a teljes otthonunkat. Fürdőszoba felszerelései között a kád (egyenes kád, aszimmetrikus kád, sarokkád) mellett megtalálható a mosdó, wc, bidé, zuhanykabin és a fürdőszoba bútor is. A Cersanit fürdőszobai termékpalettáját kiegészítette csempékkel, járólapokkal és burkolattokkal a hangulatosabb fürdőszobai összkép érdekében.

 

Cersanit akrilkád vélemények a Kádvarázs szaküzletéből

A Kádvarázs jászberényi út 29. szám alatt található fürdőszoba szakáruházban számos érdeklődő fordul meg egy héten. Jelentős százalékuk már hallott a Cersanit kádakról. Mikor először megpillantják a letisztult formavilágot, a minőséget és a kedvező árat említik, mint pozitív tényezőt.

 

Milyen Cersanit kádakat keresnek a vásárlók?

A Cersanit akrilkádak közül az alábbi kádakat keresik, az érdeklődök:

Cersanit Virgo egyenes kád több méretben: 140/ 150/ 160/170 x 75 cm

Cersanit Joanna New Aszimmetrikuskád:/150/160 x 95 cm

Cersanit Venus sarokkád több méretben: 140 x 140 cm

 

Vásárlói vélemények azoktól, akik már használják a Cersanit kádat

Pozitív vélemények:

  • jól tartja a meleget

  • könnyen tisztítható

  • kedvező árért a 7 év garancia igazán jó döntés volt

  • nem színeződik el

  • egyszerű formavilágával is a fürdőszoba dísze

  • ajándék volt a kádláb

 

 

Negatív vélemények

  • Figyelnem kellett volna a vásárláskor a méretre, mert így egy picit szűkös az általam kiválasztott kád

 

Tippek a Cersanit kád vásárlásához

A Kádvarázs jászberényi út 29. szám alatt található üzletében számos kádtípust forgalmazunk évek óta. A tapasztalataink alapján most megosztunk két igazán fontos szabályt Önnel kedves olvasó, amire érdemes figyelmet fordítani, ha Cersanit kádat szeretne vásárolni.

 

  1. A 7. év garancia kizárólag, akkor érvényesíthető a Cersanit akrilkádak esetében, ha szabályszerűen lettek beépítve. A kádnak lábakon kell állnia és nem téglákra ültetve felépítve.

  2. A Cersanit akrilkádak esetén csak a kádhoz ajánlott tisztítószert használjunk, így fényessége és tartóssága megmarad.

 

Összegzés

A Cersanit által gyártott kádakat és fürdőszobai kiegészítőket a letisztult formavilág mellett a jó ár érték arány jellemzi. A 7 év garancia biztosítja a vásárló számára a nyugodt döntés lehetőségét. A lengyel gyártó által kialakított termékpaletta segítségével a teljes fürdőszobánkat egy harmonikus, felüdülésre alkalmas helyiséggé varázsolhatjuk otthonunkban.