Milyen kádat választanak az emberek egy családi házba?

A legtöbb ember elképzelésében a családi ház fogalma a nagy terekkel rendelkező több szintes házban realizálódik. Azonban számtalan kisebb területű családi ház is épül, amelyek 50 -70 négyzetméteresek és maximum 3 szobásak. A Kádvarázs fürdőkád szaküzletében jelentős számú családi háztulajdonos fordul meg havonta. Milyen fürdőkádat választanak a családi házba? Mostani írásunkban erről osztunk meg néhány hasznos gondolatot.


Milyen fürdőkádat keresnek az emberek egy panellakásba?

A fürdőkádak forgalmazásával foglalkozó Kádvarázs szaküzletben számtalan érdeklődő látogat el naponta. Hozzávetőlegesen a 40 százalékuk panellakásban éli életét. Gyakran elhangzik részükről az a kérdés, hogy milyen fürdőkádat érdemes vásárolni egy panellakásba? Mostani írásunkban erről osztunk meg néhány hasznos gondolatot.


Milyen Tubadzin fürdőszoba csempét érdemes vásárolni egyenes kádhoz?

Évről évre megfigyelhető, hogy az emberek egyre nagyobb számban cserélik le a régi típusú kádjaikat minőségi akril kádakra. Azonban a kád vásárlásnál mindig felmerül, hogy milyen csempét válasszanak mellé? Számos gyártó termékei közül lehet választani (pl: Marazzi, Cersanit, Opoczno stb.), mi most a vásárlóink által közkedvelt 4 Tubadzin fürdőszoba csempét mutatjuk be néhány gondolatban. Ezen Tubadzin csempe családok kiválóan alkalmasak az egyenes kádak mellé a fürdőszoba helyiségbe.


Kolpa San kád vélemények

A Kádvarázs jászberényi út 29 szám alatt található üzletében gyakran hangzik el az egyik fürdőkád gyártó neve, Kolpa San. Az érdeklődők részéről számtalanszor hallunk véleményeket, mikor a gyártó prospektusa bemutatásra kerül. Az érdeklődők és vásárlók véleményét összegyűjtöttük és írásunkban bemutatjuk.


Besco kád vélemények

Az elmúlt évek során egyre többen érdeklődnek a Besco kádak iránt. Napjainkra a gyártó elérte, hogy egy igazán erős középkategóriás termékpalettát állított össze az egyenes kádak, sarokkádak, aszimmetrikus kádak, szabadonálló kádak szegmensében. A jászberényi úton található Kádvarázs fürdőszoba üzletben többen is megvásárolták már ennek a gyártónak számos termékét. Írásunkban az általuk elmondott véleményeket mutatjuk be.


Marmy kád vélemények

A Marmy kádak már a kezdetektől fogva a prémium kategóriába tartoznak. Megjelenésük, formaviláguk, egyedi anyaguk miatt árazásuk drágább a megszokottnál. Írásunkban a Marmy fürdőkádak iránt érdeklődők és a terméket megvásárlók véleményét mutatjuk be részletesen.


Niagara Wellness kád vélemények

Magyarországon számos akrilkád márkával találkozhatunk az üzletekben. A választék igazán szélesnek mondható a minőség és az árak miatt. A Niagara Wellness kádjai és kiegészítői a minőséget képviselik a középkategóriában. Az elkövetkezendő néhány sorban a vásárlóink által elmondott véleményeket mutatjuk be.


Milyen ülőkádat, minikádat vásároljak a fürdőszobába?

A rendszerváltás után egyre többen kezdték el lecserélni a klasszikus lemezkádakat akrilból készült fürdőkádakra. A családi házakban a legtöbb esetben a hely nem okozott problémát, így a nagyobb egyenes kádak mellett a sarokkádak, aszimmetrikus kádak mellett a térben álló kádakat is könnyű volt elhelyezni. A társasházakban azonban a helyhiány miatt kénytelenek voltak az emberek más opciót választani. Így kerültek képbe a minikádak és az ülőkádak. Írásunkban most ezeket a kádtípusokat nézzük át tüzetesebben.


H2O akrilkád vélemények

Aki ismeri az M-Acryl kád márkát, annak ismerősen cseng a H2O márkanév is. Köztudott, hogy a magyar tulajdonba lévő M-Acryl gyártó egyik termékcsaládjáról van szó. A kádakkal foglalkozó szaküzletünkben a legtöbbször a jó ár-érték arány mellett a letisztult egyszerű formavilágot emelik ki az érdeklődők a H2O kádakat látva.


Riho akrilkád vélemények

Szemet gyönyörködtető design, exkluzív megjelenés, tökéletes méret. Budapesten a jászberényi út 29. szám alatt található fürdőszoba szaküzletünkben ezeket a jelzőket lehet hallani az érdeklődőktől, mikor a Riho akrilkád család kerül szóba.


Gyakran ismételt kérdések fürdőkád vásárláskor?

A Kádvarázs jászberényi út 29. szám alatt található fürdőszoba szakboltjában jelentős számú érdeklődő fordul meg naponta. Kérdések sokasága fogalmazódik meg bennünk, mikor kádat szeretnének vásárolni. Találkozunk olyan kérdésekkel, ami szinte mindenkitől elhangzik. Ezek közül most kiválasztottunk tízet, amit meg is válaszolunk.


Wellis kád vélemények

Elegancia, harmónia, egyedi stílusú formavilág. A hozzánk betérő vásárlók ezeket a jelzőket használják, mikor a Wellis kádakról kérdezzük őket. Sokan nem is gondolnák, hogy eme név mögött egy magyar gyártó áll.


Cersanit kád vélemények

Minőség, letisztult formavilág, megfizethető árkategória. A vásárlóink ezeket a jelzőket szokták használni, mikor a Cersanit akrilkádakról kérdezzük őket. Mielőtt részletesebben megismertetnénk Önt a fogyasztói véleményekkel, néhány érdekességet szeretnénk megosztani a gyártóról.


M-Acryl kád vélemények

Mikor a Kádvarázs jászberényi út 29. szám alatti fürdőszoba szakáruházba úgy lép be valaki, hogy M-Acryl kádat szeretne venni, akkor már sejtjük, hogy utána nézett a gyártónak és a komplex termékpalettának. Mielőtt megismernénk a vásárlói véleményeket, néhány érdekes információt szeretnénk megosztani Önnel kedves olvasó a gyártóról.


Milyen kádat vásároljak fürdőszobámba?

Mikor elérkezik a fürdőszoba felújítás ideje, az emberek többségében felmerül a címben olvasható kérdés: ” Milyen kádat vásároljak fürdőszobámba?”. Az elkövetkezendő néhány sorban útmutatót nyújtunk a kádak varázslatos világába. Ön kedves olvasó, mire a cikk végére ér tisztában lesz azzal, hogy milyen kádtípusok léteznek ma és milyen előnyökkel, esetleg hátrányokkal rendelkeznek ezek a fürdőkádak.


Ravak kád vélemények

Minőség, csodás design, nagyszerű forma. Nagyjából ezeket a jelzőket szokták mondani a vásárlók, mikor a Ravak akrilkádakról kérdezzük őket. De ne rohanjunk ennyire előre. Mielőtt részletesebben ismertetnénk a vásárlói véleményeket, néhány gondolat a cégről.


Miért válasszunk Ravak kádat a fürdőszobánkba?

ravakElőször is egy rövid bemutatással kezdeném. 

Ravak Rt.-t 1991-ben alapította a Vareska és Kreysa család. Jelenleg is ők irányítják a vállalatot. A vállalkozást zuhanytálcák és zuhanykabinok gyártásával kezdték. 1996-ban indították el  a külföldi terjeszkedését és ma már több mint 50 országba exportálnak. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb fürdőszobai termék gyártója lett. A Ravak több bejegyzett egyedi technológiai megoldás és gyártási folyamat kifejlesztője. A Ravak -nak saját tervező gárdája van, akik biztosítják, hogy a termékek mindig eléggé praktikusak, megbízhatóak és szépek legyenek. A jó design alapja az ízléses kivitelezés.