A megfelelő fürdőkád kiválasztásának kritériumai

Amikor fürdőszoba tervezésről van szó, a fürdőkád kiválasztása kiemelkedő fontosságú lépés. A megfelelő fürdőkád kiválasztása nem csupán esztétikai szempontból fontos, hanem a kényelem és a funkcionalitás szempontjából is. Ebben a cikkben áttekintjük a fürdőkád kiválasztásának kritériumait, hogy segítsünk Önnek megtalálni az ideális megoldást fürdőszobájához.


Fürdőkádak: a relaxáció és luxus szimbólumai

A fürdőkádak több mint egyszerű fürdési eszközök. Ezek olyan helyek, ahol az emberek nemcsak testüket, hanem lelküket is gondozhatják. A fürdőkádak egy olyan luxust és kényelmet jelképeznek, amelyekre az emberek már évszázadok óta vágyakoznak. Mostani írásunkban bemutatjuk a fürdőkádak történetét, különböző típusait, és azt, hogy miért is olyan fontosak a modern életben.


Mire figyeljünk a hidromasszázs kád kiválasztása során?

A modern életmódunk tele van stresszel és feszültséggel, ezért nem meglepő, hogy egyre többen keresik a módját annak, hogy ellazuljanak, és újra feltöltődjenek. A masszázs kádak kiváló lehetőséget nyújtanak a mindennapos stressz levezetésére és a test és lélek harmóniájának helyreállítására. Ez a cikk bemutatja a masszázs kádak előnyeit, működését és néhány tippet arra, hogyan válasszunk megfelelő kádat az egyéni igényeinkhez.



Melyik fürdőkád típusok közkedveltek a magyar lakosság körében?

A Kádvarázs üzletében számtalan érdeklődő, vásárló fordul meg naponta. A legtöbben elmondják igényeiket és álmaikat. Mi azt tapasztaljuk, hogy a kiválasztott fürdőkádat sok esetben a pénztárcában lévő pénzösszeg határozza meg. Így az álmok szolidabb formája kerül megvásárlásra. Milyen típusú fürdőkádat vásárolnak az emberek? Melyik fürdőkád típusok közkedveltek a magyar lakosság körében a Kádvarázsban történő elmondások alapján? Mostani írásunkban erről osztunk meg néhány gondolatot.


Milyen tisztítószerrel szabad az akril fürdőkádat tisztítani?

A kilencvenes évek végére szinte minimalizálódott a száma a zománccal bevont lemezkádaknak. Helyüket átvették az akril anyagból készült fürdőkádak (egyenes kád, sarokkád, aszimmetrikus kád, szabadon álló kád). Abban az időszakban a háziasszonyok jelentős része még a régi tisztítószerekkel (pl. ultra, hypo, hígító, sósav, súrolószer stb.) próbálták az akril kádakon keletkezett szennyeződéseket kezelni. Sajnos az eredmény elég lesújtó lett. Az akril kádak felületét megmarták ezek a szerek és a felületi károsodások mellett komolyabb elszíneződés jelent meg a kádakon. Milyen tisztítószerrel szabad az akril fürdőkádat tisztítani? Hogyan lehet elkerülni, hogy a kád felszíne elszíneződjön? Mostani írásunkban erről osztunk meg hasznos gyakorlati tanácsokat.


Akril kád vélemények

A rendszerváltás előtt szinte csak lemezkádakkal találkozhattunk a lakásokban és családi házakban is. A rendszerváltás után néhány évvel megjelentek hazánkban is az első komolyabb akril fürdőkádak. Napjainkra ez a kádtípus átvette az egyeduralmat a fürdőkádak piacán? Milyen típusú akril kádakat ismerünk? Melyek a legismertebb akril fürdőkád márkák hazánkban? Milyen akril kád vélemények hangzanak el a Kádvarázs üzletében? Írásunkban most erről osztunk meg néhány gondolatot.


Mire figyeljünk a szabadon álló kád vásárlása során?

Az elmúlt öt esztendőben jelentősen megnőtt az érdeklődés a szabadon álló kádak iránt. A mindennapokban két néven is használják ezt a kádtípust a vásárlók. A leginkább elterjedt a szabadon álló kád kifejezés, de az elmúlt évek során a térben álló kád szóhasználat is egyre többször hangzik el a Kádvarázs üzletében. Mit érdemes tudni a szabadon álló kádakról? Mire kell figyelni ezeknek a kádtípusoknak a vásárlása során? Mostani írásunkban erről osztunk meg számos hasznos információt.


Mire figyeljünk aszimmetrikus kád vásárlás esetén?

Az elmúlt 10 évben egyre jobban teret hódítanak az aszimmetrikus kádak. A gyártók évről évre újabb fejlesztéseket hajtanak végre design és a kád készítéséhez felhasznált anyagok tekintetében. A végeredmény minden esetben ámulatba ejtő. Azonban az aszimmetrikus kád vásárlás esetén számtalan tényezőre kell figyelnünk, mielőtt meghozzuk a végső döntést. Mostani írásunkban erről fogunk néhány szakmai gondolatot megosztani.


Egyenes kád: kérdések és válaszok

Magyarországon az egyik legnagyobb kereslet az egyenes kádak iránt mutatkozik. Ez érthető, mert egyszerű formavilágával és méretválasztékával szinte minden ember igényét képes kielégíteni. A Kádvarázs fürdőkád szaküzletben számtalan kérdés hangzik el az egyenes kádakkal kapcsolatban. Mostani írásunkban ezeket egy csokorba gyűjtöttük és megválaszoljuk.


Roltechnik kád vélemények

Az elmúlt évek során néhány gyártó kiesett a magyar vásárlók kegyei közül, számos új brand viszont befogadásra talált. A cseh Roltechnik vállalat termékei az utóbbihoz tartoznak. Széles termékpalettájukkal és kifogástalan minőségű termékeikkel elnyerték a magyar vásárlók szimpátiáját. Milyen véleményt formálnak meg a hazánkban élő emberek a Roltecnik által gyártott kádakról? Milyen vélemények hangzanak el a Roltechnik kádakróla Kádvarázs üzletében? Mostani írásunkban erről osztunk meg néhány információt!


Milyen kádat választanak az emberek egy családi házba?

A legtöbb ember elképzelésében a családi ház fogalma a nagy terekkel rendelkező több szintes házban realizálódik. Azonban számtalan kisebb területű családi ház is épül, amelyek 50 -70 négyzetméteresek és maximum 3 szobásak. A Kádvarázs fürdőkád szaküzletében jelentős számú családi háztulajdonos fordul meg havonta. Milyen fürdőkádat választanak a családi házba? Mostani írásunkban erről osztunk meg néhány hasznos gondolatot.


Milyen fürdőkádat keresnek az emberek egy panellakásba?

A fürdőkádak forgalmazásával foglalkozó Kádvarázs szaküzletben számtalan érdeklődő látogat el naponta. Hozzávetőlegesen a 40 százalékuk panellakásban éli életét. Gyakran elhangzik részükről az a kérdés, hogy milyen fürdőkádat érdemes vásárolni egy panellakásba? Mostani írásunkban erről osztunk meg néhány hasznos gondolatot.


Milyen Tubadzin fürdőszoba csempét érdemes vásárolni egyenes kádhoz?

Évről évre megfigyelhető, hogy az emberek egyre nagyobb számban cserélik le a régi típusú kádjaikat minőségi akril kádakra. Azonban a kád vásárlásnál mindig felmerül, hogy milyen csempét válasszanak mellé? Számos gyártó termékei közül lehet választani (pl: Marazzi, Cersanit, Opoczno stb.), mi most a vásárlóink által közkedvelt 4 Tubadzin fürdőszoba csempét mutatjuk be néhány gondolatban. Ezen Tubadzin csempe családok kiválóan alkalmasak az egyenes kádak mellé a fürdőszoba helyiségbe.


Kolpa San kád vélemények

A Kádvarázs jászberényi út 29 szám alatt található üzletében gyakran hangzik el az egyik fürdőkád gyártó neve, Kolpa San. Az érdeklődők részéről számtalanszor hallunk véleményeket, mikor a gyártó prospektusa bemutatásra kerül. Az érdeklődők és vásárlók véleményét összegyűjtöttük és írásunkban bemutatjuk.


Besco kád vélemények

Az elmúlt évek során egyre többen érdeklődnek a Besco kádak iránt. Napjainkra a gyártó elérte, hogy egy igazán erős középkategóriás termékpalettát állított össze az egyenes kádak, sarokkádak, aszimmetrikus kádak, szabadonálló kádak szegmensében. A jászberényi úton található Kádvarázs fürdőszoba üzletben többen is megvásárolták már ennek a gyártónak számos termékét. Írásunkban az általuk elmondott véleményeket mutatjuk be.


Marmy kád vélemények

A Marmy kádak már a kezdetektől fogva a prémium kategóriába tartoznak. Megjelenésük, formaviláguk, egyedi anyaguk miatt árazásuk drágább a megszokottnál. Írásunkban a Marmy fürdőkádak iránt érdeklődők és a terméket megvásárlók véleményét mutatjuk be részletesen.


Niagara Wellness kád vélemények

Magyarországon számos akrilkád márkával találkozhatunk az üzletekben. A választék igazán szélesnek mondható a minőség és az árak miatt. A Niagara Wellness kádjai és kiegészítői a minőséget képviselik a középkategóriában. Az elkövetkezendő néhány sorban a vásárlóink által elmondott véleményeket mutatjuk be.


Milyen ülőkádat, minikádat vásároljak a fürdőszobába?

A rendszerváltás után egyre többen kezdték el lecserélni a klasszikus lemezkádakat akrilból készült fürdőkádakra. A családi házakban a legtöbb esetben a hely nem okozott problémát, így a nagyobb egyenes kádak mellett a sarokkádak, aszimmetrikus kádak mellett a térben álló kádakat is könnyű volt elhelyezni. A társasházakban azonban a helyhiány miatt kénytelenek voltak az emberek más opciót választani. Így kerültek képbe a minikádak és az ülőkádak. Írásunkban most ezeket a kádtípusokat nézzük át tüzetesebben.


H2O akrilkád vélemények

Aki ismeri az M-Acryl kád márkát, annak ismerősen cseng a H2O márkanév is. Köztudott, hogy a magyar tulajdonba lévő M-Acryl gyártó egyik termékcsaládjáról van szó. A kádakkal foglalkozó szaküzletünkben a legtöbbször a jó ár-érték arány mellett a letisztult egyszerű formavilágot emelik ki az érdeklődők a H2O kádakat látva.


Riho akrilkád vélemények

Szemet gyönyörködtető design, exkluzív megjelenés, tökéletes méret. Budapesten a jászberényi út 29. szám alatt található fürdőszoba szaküzletünkben ezeket a jelzőket lehet hallani az érdeklődőktől, mikor a Riho akrilkád család kerül szóba.


Gyakran ismételt kérdések fürdőkád vásárláskor?

A Kádvarázs jászberényi út 29. szám alatt található fürdőszoba szakboltjában jelentős számú érdeklődő fordul meg naponta. Kérdések sokasága fogalmazódik meg bennünk, mikor kádat szeretnének vásárolni. Találkozunk olyan kérdésekkel, ami szinte mindenkitől elhangzik. Ezek közül most kiválasztottunk tízet, amit meg is válaszolunk.


Wellis kád vélemények

Elegancia, harmónia, egyedi stílusú formavilág. A hozzánk betérő vásárlók ezeket a jelzőket használják, mikor a Wellis kádakról kérdezzük őket. Sokan nem is gondolnák, hogy eme név mögött egy magyar gyártó áll.


Cersanit kád vélemények

Minőség, letisztult formavilág, megfizethető árkategória. A vásárlóink ezeket a jelzőket szokták használni, mikor a Cersanit akrilkádakról kérdezzük őket. Mielőtt részletesebben megismertetnénk Önt a fogyasztói véleményekkel, néhány érdekességet szeretnénk megosztani a gyártóról.


M-Acryl kád vélemények

Mikor a Kádvarázs jászberényi út 29. szám alatti fürdőszoba szakáruházba úgy lép be valaki, hogy M-Acryl kádat szeretne venni, akkor már sejtjük, hogy utána nézett a gyártónak és a komplex termékpalettának. Mielőtt megismernénk a vásárlói véleményeket, néhány érdekes információt szeretnénk megosztani Önnel kedves olvasó a gyártóról.


Milyen kádat vásároljak fürdőszobámba?

Mikor elérkezik a fürdőszoba felújítás ideje, az emberek többségében felmerül a címben olvasható kérdés: ” Milyen kádat vásároljak fürdőszobámba?”. Az elkövetkezendő néhány sorban útmutatót nyújtunk a kádak varázslatos világába. Ön kedves olvasó, mire a cikk végére ér tisztában lesz azzal, hogy milyen kádtípusok léteznek ma és milyen előnyökkel, esetleg hátrányokkal rendelkeznek ezek a fürdőkádak.


Ravak kád vélemények

Minőség, csodás design, nagyszerű forma. Nagyjából ezeket a jelzőket szokták mondani a vásárlók, mikor a Ravak akrilkádakról kérdezzük őket. De ne rohanjunk ennyire előre. Mielőtt részletesebben ismertetnénk a vásárlói véleményeket, néhány gondolat a cégről.


Miért válasszunk Ravak kádat a fürdőszobánkba?

ravakElőször is egy rövid bemutatással kezdeném. 

Ravak Rt.-t 1991-ben alapította a Vareska és Kreysa család. Jelenleg is ők irányítják a vállalatot. A vállalkozást zuhanytálcák és zuhanykabinok gyártásával kezdték. 1996-ban indították el  a külföldi terjeszkedését és ma már több mint 50 országba exportálnak. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb fürdőszobai termék gyártója lett. A Ravak több bejegyzett egyedi technológiai megoldás és gyártási folyamat kifejlesztője. A Ravak -nak saját tervező gárdája van, akik biztosítják, hogy a termékek mindig eléggé praktikusak, megbízhatóak és szépek legyenek. A jó design alapja az ízléses kivitelezés.