Magyarországon az egyik legnagyobb kereslet az egyenes kádak iránt mutatkozik. Ez érthető, mert egyszerű formavilágával és méretválasztékával szinte minden ember igényét képes kielégíteni. A Kádvarázs fürdőkád szaküzletben számtalan kérdés hangzik el az egyenes kádakkal kapcsolatban. Mostani írásunkban ezeket egy csokorba gyűjtöttük és megválaszoljuk.



Milyen lakásba, házba érdemes egyenes kádat vásárolni?

Ez a kérdés szinte minden alkalommal felmerül az érdeklődők részéről. Véleményünk szerint a lakótelepi panellakások mellett a családi házakba is ideális választás. A méretválasztékának köszönhetően a kisebb és nagyobb mérettel rendelkező fürdőszobákban is képes a fürdőszoba dísze lenni.

Milyen méretekben vásárolhatóak meg az egyenes kádak?

 

Számtalan gyártó termékpalettájában megtalálható az egyenes kád. A gyártók többsége standard méretekkel dolgozik, de vannak ettől eltérőek. A méretpalettában találkozhatunk a 120 x70 cm fürdőkádtól kezdve a 150 x70cm kádakon át egészen a 190 x 90 centiméteres egyenesakrilkádakig.

 

Melyik gyártó egyenes kádjait forgalmazza a Kádvarázs szaküzlet?

A mi termékportfóliónkba az alábbi gyártók termékei kerültek beemelésre:

  • Ravak

  • M-Acryl 

  • Cersanit

  • H2O

  • Riho

  • Wellis 

  • Kolpa San

  • Kaldewei 

  • Niagara Wellness

  • Alföldi 

  • Roltechnik

 

 

Milyen véleményeket formálnak meg a vásárlóink az egyenes kádakkal kapcsolatban?

A Kádvarázs szaküzletben jelentős számú vásárló fordul meg naponta. A vásárlás után számtalanszor érkezik hozzánk köszönőlevél, amiben az emberek leírják véleményüket az adott egyenes kádról. Íme, ezek közül néhány:

 

  • Öröm számunkra, hogy a kis lakótelepi lakásunkba olyan tágas egyenes kádat tudtunk beépíteni, amiben elférünk és a mosógép mellett egy kisebb fürdőszoba bútor is befért.

 

  • Mi nem szeretünk zuhanyozni, inkább a fürdőkádba szeretünk ejtőzni egy nehéz nap után. Ráadásul a gyerekek is imádnak fürdőzni otthon a kádban. Mi pontosan ezért kerestünk 190 x 90 centiméteres egyenes fürdőkádat. Ebben a férjem, gyermekeim (kettő egyszerre is) és jómagam is kényelmesen elférünk.

 

  • Sokat vacilláltam, hogy egy kisebb méretű aszimmetrikus kádat vegyek vagy inkább egy kicsivel nagyobb egyenes kádat a helykihasználás miatt. Az utóbbi mellett döntöttem. Nem bántam meg.

 

Milyen buktatók lehetnek az egyenes kád vásárlásakor?

Igazán nincsenek buktatók. Mi úgy szoktuk megfogalmazni, hogy vannak bizonyos szempontok, amit érdemes megnézni, mielőtt bármilyen kádat megvásárolnánk. Melyek ezek?

 

A belső kartámasz, leszűkíti a teret.

Sajnos hallottunk már olyan esetről, hogy valaki megrendelt egy egyenes kádat belső kartámasszal és nem fért el benne. Sajnos ez előfordulhat, mert a megadott belső méretet még a kartámasz csökkenteni fogja.

Mindig próbáljuk ki az egyenes kádat a valóságban, mielőtt megvásároljuk vagy megrendeljük.

Kényelmes dolog az interneten keresztül megrendelni a fürdőkádat, de ez néha komoly problémákkal jár. Az interneten látott fotók gyönyörűek, de nem adják vissza a valóságban tapasztalható méreteket. Pontosan ezért kell vásárlás előtt elmenni egy fürdőkád szaküzletbe vagy bemutatóterembe és ott beleülni a kádba. Így tudjuk érzékelni, hogy annak a kádnak a méretei, kialakítása, színezete megfelelő lesz - e az igényeiknek.

A minőségen sok múlik.

Mielőtt bármilyen egyenes kádat megvásárolnánk, érdemes elolvasni a gyártó által megírt tájékoztatókat, illetve megtekinteni a kádat a valóságban. Az akril kádak minőségéről, így tudunk a leginkább meggyőződni.

Figyelni kell a garanciális feltételekre.

A fürdőkád vásárlása során olvassuk el a garanciális feltételeket és kérdezzük ki az üzletekben dolgozó szakembereket. Sokszor olyan apró dologra is felhívják a figyelmünket, aminek köszönhetően nem veszítjük el a garanciát már a beépítés során.

Rövid összefoglaló az egyenes kádakról

Az egyenes kád ideális választás bármilyen fürdőszobáról is beszélünk. Egy jó csempe választással (pl: Tubadzin csempe, Cersanit csempe stb.) a fürdő ékességévé válhat. Napjainkban olyan anyagokkal dolgoznak már a gyártók, amelyek jól tisztíthatók, hosszan tartják a víz hőfokát, így kellemes ellazulást eredményeznek egy nehéz nap után. Ha ön egyenes kádat szeretne vásárolni, akkor várjuk sok szeretettel a Kádvarázs jászberényi út 29. szám alatt található fürdőszoba szaküzletében, ahol készséggel segítünk, hogy ideális kád kerüljön fürdőszobájába.