ravakElőször is egy rövid bemutatással kezdeném. 

Ravak Rt.-t 1991-ben alapította a Vareska és Kreysa család. Jelenleg is ők irányítják a vállalatot. A vállalkozást zuhanytálcák és zuhanykabinok gyártásával kezdték. 1996-ban indították el  a külföldi terjeszkedését és ma már több mint 50 országba exportálnak. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb fürdőszobai termék gyártója lett. A Ravak több bejegyzett egyedi technológiai megoldás és gyártási folyamat kifejlesztője. A Ravak -nak saját tervező gárdája van, akik biztosítják, hogy a termékek mindig eléggé praktikusak, megbízhatóak és szépek legyenek. A jó design alapja az ízléses kivitelezés.

A Ravak is szereti a divatos megoldásokat a kádaknál, azonban ő még fontosabbnak tartja, hogy a kádak elsőrendű feladata mégis csak a praktikusság legyen, amelyek egyben biztonságosak és műszakilag jól átgondoltak. Úgy felelnek meg a funkcionális követelményeknek, hogy közben kimagasló esztétikai élményt is nyújtanak.

 

A legjobb minőségű alapanyagokból dolgoznak, így hosszú jótállást tud a Ravak biztosítani a fürdőkádakra. Fürdőszobák fejlesztésével és gyártásával több mint 20 éve foglalkoznak, ez idő alatt több mint 1 millió kádat értékesítettek. Azt gondolom elmondhatjuk a Ravak-ról, hogy rendelkezik a megfelelő tapasztalatokkal. A Ravak fürdőszobai megoldásainak előnyeit a világ legismertebb luxushotel vendégei is élvezhetik. A kádakhoz különböző kiegészítők tartoznak, mint például az előlapok, fejtámlák vagy kapaszkodók. A kádakat akár egyedi hidromasszázs rendszerrel is kérheti.

 

És hogy milyen kádak közül lehet választani?

Talál a kínálatban, klasszikus egyenes kádat, sarokkádat, aszimmetrikus kádat, különleges kádat,ülő kádat. Méretben is széles választási lehetőség van. Ravak koncepciók is rendelkezésre állnak a vásárlók részére, ez azt jelenti, hogy a káddal harmonizáló bútort, mosdót és csapot is lehet választani. Így teljes egység fogja övezni fürdőszobánkat. 

Azt gondoljuk, hogyha Ön a Ravak kád bármelyike mellett dönt, biztos, hogy jó választás lesz, hiszen a „Név Kötelez”.