Évről évre megfigyelhető, hogy az emberek egyre nagyobb számban cserélik le a régi típusú kádjaikat minőségi akril kádakra. Azonban a kád vásárlásnál mindig felmerül, hogy milyen csempét válasszanak mellé? Számos gyártó termékei közül lehet választani (pl: Marazzi, Cersanit, Opoczno stb.), mi most a vásárlóink által közkedvelt 4 Tubadzin fürdőszoba csempét mutatjuk be néhány gondolatban. Ezen Tubadzin csempe családok kiválóan alkalmasak az egyenes kádak mellé a fürdőszoba helyiségbe.

Milyen Tubadzin fürdőszoba csempét érdemes vásárolni egyenes kádhoz?

Egyenes fürdőkádakról néhány gondolat

Napjainkra szinte már nincs olyan alakzat, amiből ne készülne fürdőkád. Elég csak megnézni az aszimmetrikus és sarokkádak fejlődése mellett az egyenes kádak formavilágának változását. Egyre több gyártó jelenik meg egyenes kádjaival Magyarországon. Elég csak megemlíteni ezek közül a Ravakot, M-Acrylt, Wellist, Cersanitot, Rihot és társaikat.

Egyenes fürdőkád fejlődése az utolsó évtizedben

Régen a lemezkádak uralták az egyenes kádak piacát. Idővel az akrilkádak térnyerése kiszorította ezt a típusú kádat a piacról. Helyettük megjelentek olyan típusú egyenes kádak, amelyek már esztétikus belső résszel készültek. Méretüket tekintve a kis fürdőszobától a hatalmas fürdőszobáig képesek voltak megfelelni a vásárlói elvárásoknak. Az utolsó időszakban a kádak minősége a technológia fejlődésének köszönhetően egyre jobbá vált. Napjainkra ez a kádtípus az egyik legkeresettebb fürdőkád Magyarországon. Ideális a családi házak mellett bármelyik panellakás fürdőszobájába is.

Tubadzin fürdőszoba csempék egyenes kádhoz



Tubadzin fürdőszoba csempék egyenes kádhoz

Számtalanszor kérdezik meg az üzletünkbe betérő vásárlók, hogy milyen csempét ajánlanánk a kiválasztott egyenes kád mellé. A Cersanittól a Tubadzinon át az Opocznoig minden márkát meg szoktunk mutatni. A Tubadzin fürdőszoba csempékből az alábbi négy igazán közkedvelt az érdeklődők körében.

Tubadzin House of Stone csempe család

A Tubadzin House of Stone fürdőszoba csempe jellegzetessége, a királyi pompa megjelenítése a fürdőszobában. Termékpalettájában olyan egyedi gyöngyszemeket találunk, mint a különleges formavilággal megalkotott fali és mozaik csempe. Színvilága páratlan mert a navytól a kék színen át a bézs minden megtalálható a palettában. Aki fényűző megjelenésre vágyik, annak biztosan elnyeri majd tetszését ez a Tubadzin csempe család.

 

Tubadzin All in White csempe család

A Tubadzin All in White fürdőszoba csempe azok számára lesz tökéletes választás, akik fehér színben álmodták meg fürdőszobájukat. Ennek a családnak a tervezői a különleges STR csempékkel próbálták elérni, hogy az emberek figyelmét megragadja. Az eladások is ezt igazolják. Különlegessége még a 14 elemes dekorkép, amely becsempészi az erdő hangulatát a fürdőszobánkba. Aki egyedi fürdőszobát szeretne és a fehér szín szerelmese, nem fog csalódni ebben a Tubadzin csempe családban.

Tubadzin Plain Stone csempe család

A Tubadzin Plain Stone egy exkluzív megjelenést biztosító fürdőszoba csempe. Különlegességét az egyedi forma és színvilággal megalkotott mozaikcsempéinek köszönheti. A hozzá tartozó aranyszínű dekor elemekkel és fa hatású padlólappal egy igen kifinomult fürdőszobát tudunk megvalósítani. Akik szeretik a fényűzést, de szeretnének megmaradni a szolidabb megjelenésnél, azok számára ideális választás lesz ez a csempe család.

Tubadzin Serenity csempe család

A Tubadzin Serenity fürdőszoba csempe letisztult, de mégis fejedelmi megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. Pompáját a márvány színű megjelenésének köszönheti. A klasszikus fali és dekorcsempe mellett számos dekor elemmel tudjuk a végső megjelenést tökéletessé varázsolni. A legtöbbször arany vagy fekete színű szanitereket vásárolnak mellé, így a végső megjelenítést tényleg magával ragadó lesz. A Tubadzin Serenity, azok számára lesz megfelelő választás, akik kedvelik a márvány erezetű csempéket.

 Tubadzin fürdőszoba csempe

Végső gondolat

Mikor eljön a fürdőszoba felújítás ideje szeretnénk megvalósítani az elképzeléseinket. Érdemes ilyenkor egy egyszerű tervet készíteni (akár egy 3d program segítségével), hogy lássuk a végső eredményt még a vásárlás előtt. A kádválasztás fontos tényező. A legtöbb ember a klasszikus egyenes kádat részesíti előnybe. Azonban itt sem mindegy, hogy milyen csempét választunk mellé. Mostani írásunkban azokra az emberekre gondoltunk, akik az egyenes kád mellé Tubadzin fürdőszoba csempét szeretnének vásárolni. A fent bemutatott négy csempe család igazán jó választás bármelyik egyenes fürdőkád mellé. Ha Önnek kérdése lenne, keressen minket bátran elérhetőségeinken keresztül vagy személyesen a jászberényi út 29 szám alatt található bemutatótermünkben. Várjuk sok szeretettel!