Az elmúlt öt esztendőben jelentősen megnőtt az érdeklődés a szabadon álló kádak iránt. A mindennapokban két néven is használják ezt a kádtípust a vásárlók. A leginkább elterjedt a szabadon álló kád kifejezés, de az elmúlt évek során a térben álló kád szóhasználat is egyre többször hangzik el a Kádvarázs üzletében. Mit érdemes tudni a szabadon álló kádakról? Mire kell figyelni ezeknek a kádtípusoknak a vásárlása során? Mostani írásunkban erről osztunk meg számos hasznos információt.

Szabadon álló fürdőkádról néhány szóban

A szabadon álló kádak igen különlegesek. Az egyik vásárlónk fogalmazta egyszer ezt meg tökéletesen, ” a fürdőkádak királynője”. Méretválasztékuk (150 x 75 cm és 186 x 88 cm között), kialakításuk és anyagfelhasználásuk alapján a prémium kategóriát képviselik. A vásárlóink elmondása alapján a térben álló kádak az otthoni fürdőzés szabadságát testesítik meg. Anyaghasználatukat tekintve lehetnek akrilból és öntött márványból (Marmy). Utóbbi az elit kategóriába tartózik, de ez az árában is érezhető. Formaviláguk a klasszikus téglalaptól a cseppformáig terjed. Közkedveltek azon vásárlók körében, akik nagyobb fürdőszobával rendelkeznek.

Milyen fürdőszobába érdemes szabadon álló kádat vásárolni?

Az elmúlt évek vásárlási szokásait tekintve azt tapasztaljuk, hogy azok a vásárlóink részesítik előnyben ezt a kádtípust, akik nagyobb fürdőszobával rendelkeznek. A családi házban lakók többségénél felmerül gondolati szinten a térben álló kád vásárlása az aszimmetrikus kádak mellett. A kisebb lakások tulajdonosai kizárólag akkor gondolkodnak ilyen karakterisztikájú kádban, ha jelentős szerkezeti változtatások történek a lakásfelújítás során.

Melyik gyártók szabadon álló kádjait forgalmazzuk a Kádvarázs üzletében?

Mi mindig törekszünk arra, hogy a vásárlóink számára a legjobb terméket nyújtsuk a kiválasztott árkategóriában. Ez halmozottan igaz a szabadon álló fürdőkádak esetén is. Üzletünkben jelenleg az alábbi gyártók kádjait forgalmazzuk:

 
  • Marmy

  • Ravak

  • Kolpa San

  • M-Acryl

  • Niagara Wellness

  • Wellis

  • Cersanit

  • Arezzo

Vásárlói vélemények a szabadon álló kádakról

Vásárlóinktól számtalanszor kapunk elismerő szavakat és fotókat is egy beépített csempéről, járólapról vagy fürdőkádról. A térben álló kádakról is van jó néhány pozitív visszajelzésünk. Ebből most megmutatunk hármat.

 
  • Családi házunkba szerettünk volna nagyobb méretű fürdőkádat. Sokat gondolkodtunk azon, hogy aszimmetrikus vagy szabadon álló fürdőkádat válasszunk. Az utóbbi mellett döntöttünk. Imádjuk, mert nem csak hatalmas a mérete, de jól lehet benne pihenni egy pörgős nap után.

  • Nekünk fontos volt, hogy olyan fürdőkádunk legyen, ami tartós és a fürdőszobánk éke. Pontosan ezért választottunk egy Marmy szabadon álló kádat otthonunkba. Tökéletes választás volt. Mindenki odavan érte a családban.

  • A mindennapi munka elég komoly idegi megterheléssel jár. Olyan fürdőkádat kerestem, amiben ellazulhatok és élvezhetem a fürdőzés nyújtotta pihenést. Mivel a lakásomban elég nagy a fürdőszoba ezért választottam ezt a kádtípust! Tökéletesen kielégíti az igényeimet.

Gyakorlati tippek a térben álló kádak vásárlásához

Írásunkban három olyan gyakorlati tanácsot szeretnénk megosztani önökkel, ami segíthet abban, hogy a kádvásárlás örömmel záruljon és ne idegeskedéssel.

Mikor elhatározzuk, hogy fürdőkádat szeretnénk cserélni, feltétlenül mérjük le a teret, ahova szánjunk. Ha teljes fürdőszoba felújítást tervezünk, akkor érdemes 3D tervező programot használnunk, hogy biztosan passzoljanak a méretek. A méretek ismeretében érdemes elkezdeni a fürdőkád kiválasztását.

A szabadon álló kádak esetében érdemes tájékozódni a kiegészítőkről. Ha van rá lehetőségünk, menjünk be egy fürdőkádakat bemutató üzletbe és informálódjunk az eladóktól a szabadon álló kádtöltő csaptelepről és fejpárnáról.

A szabadon álló kádak esetében érdemes figyelni a garanciára. Napjainkban a gyártók elég komoly feltételeket szabnak a beépítéshez. Mielőtt megvásároljuk a kiszemelt fürdőkádat, mindig érdeklődjünk a garanciális feltételekről az eladónál.

Rövid összefoglaló a szabadon álló kádakról

A térben álló kádak megjelenésükkel mindig az eleganciát sugározzák. A nagyobb fürdőszobával rendelkező családok egyre többször vásárolnak ilyen kádtípust otthonukba. Elmondásuk alapján a fürdőzés különleges élményét nyújtja számukra. Ha ön szeretne térben álló kádat vásárolni és szüksége lenne segítségre, látogasson el üzletünkbe. Várjuk sok szeretettel!