Minőség, csodás design, nagyszerű forma. Nagyjából ezeket a jelzőket szokták mondani a vásárlók, mikor a Ravak akrilkádakról kérdezzük őket. De ne rohanjunk ennyire előre. Mielőtt részletesebben ismertetnénk a vásárlói véleményeket, néhány gondolat a cégről.

Ravak fürdőszoba- felszerelés (kádaktól a zuhanykabinokon át a bidéig)

Az 1991-ben alapított Ravak, zuhanytálcák és zuhanykabinok gyártásával kezdte el gyártói tevékenységét. Napjainkra Közép – és Kelet Európa legnagyobb fürdőszoba gyártói lettek. Termékpalettájukban a zuhanykabinok és zuhanytálcák mellett az akrilkádak (egyenes kád, aszimmetrikus kád, különleges kád, sarokkád) is megtalálhatók a kínálatban. Aki a fürdőszobáját Ravak termékekkel szeretné felszerelni, annak lehetősége van kiegészítőként csaptelepet, mosdót, fürdőszoba bútort, wc, bide, zuhanyozó szettet is vásárolni.

 

Ravak akrilkád vélemények az első találkozáskor

A kádvarázs jászberényi út 29. szám alatt található fürdőszoba szakáruházban számos érdeklődő fordul meg naponta. Közülük sokan ismerik a Ravak kádakat hallomásból. Mikor a valóságban találkoznak vele először, akkor az egyedi formavilágot, a minőséget (tapintás alapján ítélik meg) és a 10 év garanciát mondják, mint pozitív tényezőt.

 

Milyen kádakat keresnek a vásárlók?

A Ravak akrilkádak közül az alábbi kádak igazán keresettek:

Ravak Rosa I aszimmetrikuskád több méretben: 140/ 150/ 160 x 105 cm

Ravak Rosa II aszimmetrikus kád több méretben: 150/160/170 *x 105 cm

Ravak Asymmetric több méretben: 150 x 100 cm, 160 x 105 cm, 170 x 110 cm

Ravak Gentianasarokkád több méretben: 140 x 140 cm, 150 x150 cm

Ravak Love Story II. aszimmetrikus kád. 196 x 139 cm

Ravak Classic egyenes kád több méretben: 150/160/170 x70 cm

Ravak XXL egyeneskáda nagy kádat kedvelők kedvence. 190 x 95

 

 

 

 

 

Vélemények azon vásárlóktól, akik már használják a terméket

Pozitív vélemények:

  • jól tartja a meleget

  • könnyen tisztítható

  • tágas (az XXL kádak tulajdonosaitól kaptuk ezt a visszajelzést)

  • stabil

  • jó minőségű

  • elegánssá varázsolta a fürdőszobámat

  • a 10 év garancia miatt nyugodt vagyok

  • nem színeződik el

 

Negatív vélemények

  • A kádak ára kicsit drága, de a minőségért kifizettem

 

Tippek Ravak kád vásárlásához

Az elmúlt évben igazán sok kádtípust forgalmaztunk üzletünkben. A tapasztalataink alapján szeretnénk két fontos észrevételt megosztani Önnel kedves olvasó, amire érdemes figyelmet szentelni, ha Ravak kádat szeretne vásárolni.

 

  1. A 10. év garancia kizárólag, akkor érvényesíthető, ha az akrilkád szabályszerűen lett beépítve. A kád lábakon áll és nem téglákra ültetve történik a beépítése.

  2. A Ravak akrilkádak esetén mindig csak a kádhoz ajánlott tisztítószert használjunk. Ellenkező esetben a kád elveszíti fényességét és tartósságát.

 

Összegzés

A Ravak által gyártott kádak és fürdőszobai kiegészítők a minőséget és eleganciát képviselik a vásárlók szerint. Akik használják már otthonukban, elégedettek. Elmondásuk alapján a kádak lehet, hogy egy picit drágábbak, mint az átlagos fürdőkádak, de a minőség és a 10 év garancia tudatában mégis megérte megvásárolni a terméket.