Az elmúlt évek során néhány gyártó kiesett a magyar vásárlók kegyei közül, számos új brand viszont befogadásra talált. A cseh Roltechnik vállalat termékei az utóbbihoz tartoznak. Széles termékpalettájukkal és kifogástalan minőségű termékeikkel elnyerték a magyar vásárlók szimpátiáját. Milyen véleményt formálnak meg a hazánkban élő emberek a Roltecnik által gyártott kádakról? Milyen vélemények hangzanak el a Roltechnik kádakróla Kádvarázs üzletében? Mostani írásunkban erről osztunk meg néhány információt!


Roltechnikről néhány érdekes gondolat

A vállalatot 1991 –ben Csehországban alapították. Fő profilja a cégnek a fürdőszoba felszerelések gyártása és értékesítése. Termékportfoliójába számos termékcsoport került be a kezdetek óta. Ezek közül néhány: zuhanykabinok/zuhanyajtók, hátfalas zuhanykabinok, zuhanytálcák, kádak, kádparavánok, masszázspanelek, tusolók, fürdőszobai kiegészítők, rozsdamentes lefolyók, Vinaták, Vipanel. A gyártó évről évre egyre több újítást vezet be a termelésbe, ami a minőség mellett a formavilágban is visszaköszön. A magyar emberek körében a zuhanykabinok, zuhanytálcák és kádak örvendnek a legnagyobb népszerűségnek.

Milyen kádtípusokat gyárt a Roltechnik?

 

Jelenleg öt fő kádtípus kapható a Roltechnik kínálatában Magyarországon. Ezek az alábbiak:

 
  • Aszimmetrikus kádak

  • Egyenes kádak

  • Öntött műmárvány kádak

  • Sarokkádak

  • Speciális kádak

Az aszimmetrikus kádak között 7 típus, az egyenes kádak között 7 típus, öntött műmárvány kádak között 5 típus, sarokkádak között 3 típus, speciális kádak között 3 típus található a kínálatban Magyarországon.

 

Melyik kádtípusokat keresik leginkább a magyar vásárlók?

 

Nálunk a Kádvarázs fürdőkád szaküzletben az alábbi sorrendet tapasztaljuk.

 
  • 1. Egyenes kád

  • 2. Aszimmetrikus kád

  • 3. Sarokkád

  • 4. Öntött műmárvány kád

  • 5. Speciális kád

 

Ez a sorrend kizárólag annak köszönhető, hogy hazánkban a lakások mérete és elosztása alapján az első három kádtípus a leginkább keresett.

 

Milyen véleményt formáltak meg azok a vásárlók, akik Roltechnik kádat vásároltak?

 

  • Speciális kádat szerettünk volna vásárolni. Nem szeretjük a sablonos dolgokat. Pontosan ezért választottuk a Roltechnik térben álló kádját. Minősége és formavilága abszolút elnyerte a tetszésünket. Családunk minden tagja kedveli.

  • Tetszett, hogy az egyenes kádak kínálatában nem csak a klasszikus formákból lehetett választani. Sajnos nálunk kicsi a hely a fürdőszobába, és mi a párommal egy kicsit termetesebbek vagyunk. A kiválasztott kád minden igényünket kielégítette. Pontosan befért a fürdőszobánkba és kényelmesen elfér benne a férjem és én magam is.

  • Mi kizárólag aszimmetrikus kádban gondolkodtunk. Számtalan gyártó termékét megnéztük és kipróbáltuk. Volt, ami megfelelt volna számunkra, de a pénztárcánkat túlzottan megterhelte volna. Így hosszú keresgélés után találtuk meg a Roltechnik aszimmetrikus fürdőkádját, amely ár érték arányban számunkra a legjobb választás volt.

 

2. fontos tipp a Roltechnik fürdőkád vásárlásához

Mielőtt bármilyen kádat vásárolnánk, mindig mérjük le a helyet, ahova szánjuk a fürdőkádat. Ennek ismeretében kezdjünk el keresni. Az internet tökéletes információ forrás, de a vásárlás előtt a valóságban is próbáljuk ki a kádat, így biztosan nem fogunk csalódni.

 

Számos gyártó a garanciális idővel próbálja megfogni a vásárlókat magának. Ezzel önmagában nincs is gond. Azonban a vásárlás előtt érdemes érdeklődni, hogy az adott gyártó mihez köti a garanciális feltételeket. Így biztosak lehetünk benne, hogy a vásárlás után nem ér minket meglepetés, ha a probléma jelentkezik a terméknél.



Záró gondolat a Roltechnik fürdőkádakról

 Magyarországon egyre több ember vásárol Roltechnik fürdőkádat. Elmondásuk alapján a kiváló minőség mellett az egyedi formavilág és a jó ár értékarány miatt keresik leginkább. Mi a Kádvarázs szaküzletben azt tapasztaljuk, hogy a Roltecnik kádak és a hozzátartozó kiegészítők (pl: kádparavánok, fürdőszobai kiegészítők) már megjelenésükkel felkeltik a vásárlók figyelmét. Ha ön Roltechnik termékekből szeretné a fürdőszobáját berendezni, akkor látogasson el üzletünkbe, ahol munkatársaink készséggel segítenek meghozni a legjobb döntést.