Elegancia, harmónia, egyedi stílusú formavilág. A hozzánk betérő vásárlók ezeket a jelzőket használják, mikor a Wellis kádakról kérdezzük őket. Sokan nem is gondolnák, hogy eme név mögött egy magyar gyártó áll.

Wellis: kádak, szaniterek, jakuzzik, medencék, szaunák, fürdőszoba bútorok

A 2003-ban alapított és mai napig magyar érdekeltségbe tartozó Wellis nagyvállalat a luxus fürdőszobai termékek gyártására szakosodott. Termékpalettája évről évre szélesedik. Napjainkra az akrilkádak mellett már a szaniterek, jakuzzik, medencék, szaunák, fürdőszoba bútorok is megtalálhatók a termékkínálatában. A folyamatos fejlesztéseknek és innovatív megoldásoknak köszönhetően a Wellis termékek egyre népszerűbbek a magyar vásárlók körében.

 

Wellis kád vélemények a Kádvarázs szaküzletéből

A Kádvarázs jászberényi út 29. szám alatt található fürdőszobai szakáruházát jelentős számú vásárló látogatja meg naponta. Sokan már találkoztak a Wellis kádakkal a gyártó weboldalán vagy a fürdőszobai terméket árusító webshopok kínálatában. Mikor véleményüket kérdezzük a Wellis kádakról, a csodás formavilágot és a finom eleganciát emelik ki, mint pozitív tényezőt.

 

Milyen Wellis kádakat keresnek a vásárlók üzletünkben?
A bemutatótermünkben
öt kádtípust keresnek az érdeklődők.
Wellis Nera Maxi Egyenes kád 185 x 150 cm
Wellis Oval Térben álló akrilkád
186 x 88,5 cm
Wellis Vitalia Egyenes kád 160/170 x 75 cm
Wellis Palma Aszimmetrikus kád 160 x 105 cm
Wellis Scala Sarokkád 140 x 140 cm és 150 x 150 cm

Vásárlói vélemények azoktól, akik már megvásárolták a Wellis kádat

Pozitív vélemény

  • megfizethető luxus

  • a hidromasszázs rendszerrel együtt fantasztikus élmény a fürdőzés

  • mindig kilazít egy nehéz nap után

  • harmóniát vitt a fürdőszobánkba

  • érdemes volt megvenni

  • kényelmes tapintású

 

Negatív vélemény

  • picit drágának találtam

  • tágasabbat kellett volna vásárolnom, mert ebben nehezen férek el a méreteim miatt

 

Mire figyeljünk, mikor Wellis kádat vásárolunk?

Az elmúlt 9 évben számos kádat értékesítettünk a Kádvarázs jászberényi út 29. szám alatt található fürdőszoba szakáruházban. Ezek alapján szeretnék most két igazán fontos észrevételt megosztani a Wellis kádakkal kapcsolatban Önnel kedves olvasó.

 

  1. A Wellis kádakhoz vásárolható hidromasszázs rendszer. A Wellis, az innovatív technológiai fejlesztéseinek köszönhetően számos olyan egyedi megoldást kínál, ami segíthet minket napi szinten a felfrissülésben egy nehéz nap után. Érdemes ezekről érdeklődni mielőtt megvásárolnánk a kiszemelt kádat.

  2. A Wellis akrilkádak esetén is igaz, mint minden más kád esetén, hogy kizárólag a kádhoz ajánlott tisztítószert használjunk, hogy fényessége, tartóssága megmaradjon.

 

Összegzés

A Wellis kádak nem az olcsó kategóriájú fürdőkádak közé tartoznak. Az egyedi gyártási technológiának és fejlesztéseknek köszönhetően a figyelemfelkeltő formavilág, kimagasló minőséggel párosul. A kádakhoz vásárolható kiegészítők (masszázsrendszerek, csapok stb.) felejthetetlenné teszik a fürdőzés élményét egy nehéz nap után. Aki megengedheti magának a luxust a fürdőszobájába, biztosan jól jár, ha Wellis kádat vásárol.